Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров възнамерява да кандидатства за Руската книга

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров възнамерява да кандидатства за Руската книга
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров реши да кандидатства за рекорд на Гинес заради броя на санкциите срещу него

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров има намерение да кандидатства за Руската книга на върховете, а по-късно и за Книгата на Гинес, с цел да записва връх по брой наложени против него наказания, оповестява ТАСС.
„ Общо против мен бяха наложени 15 директни ограничавания, 10 против членове на фамилията ми, 28 против мои сътрудници и съидейници, 9 против организации, 4 против коне и 4 против сметки в Instagram. (...) Първо ще аплайвам за Руската книга на върховете. Тя ми е по-близка и скъпа. И тогава, с цел да почувстват задграничните политици, че ненапразно са измисляли ограничавания в продължение на 11 години, ще аплайвам и аз за Книгата на върховете на Гинес “, написа Кадиров в своя Telegram канал в понеделник.

Той означи, че даже беларуският президент Александър Лукашенко и сирийският водач Башар Асад не могат да се похвалят с подобен брой наказания. „ Изпреварих даже севернокорейския водач, а за него се вършат холивудски филми. (...) Между другото, може би Холивуд ще желае да направи филм за ужасния Рамзан Кадиров? Готов съм да изиграя главна роля “, добави ръководителят на Чечня.
 
 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР